Ιστορία

Η ERA Ltd. ιδρύθηκε το 1998 από τρεις από τους πιο δραστήριους επαγγελματίες τουρισμού στην Ελλάδα, οι οποίοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και την τεχνογνωσία τους δημιουργώντας νέα δεδομένα στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας. Σήμερα, η ERA διατηρώντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχοντας στο ενεργητικό της τον αριθμό ρεκόρ των 1100 συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων, επαγγελματικών ταξιδίων και ταξιδίων κινήτρων κατέχει σημαντικό μερίδιο της εγχώριας τουριστικής αγοράς.

Οι Εμπνευστές

Ιστορία

Ειρήνη Χαραλάμπους

Η Ειρήνη Χαραλάμπους, με εξειδικευμένη εμπειρία από το 1995 στα επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές εκδηλώσεις και στα συνέδρια εξωτερικού, είναι υπεύθυνη για το συνολικό συντονισμό των δράσεων της ERA και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

tolis

Ειρήνη Τόλη

Η Ειρήνη Τόλη, με εμπειρία από το 1981 στη διοργάνωση περισσότερων από 1000 Ελληνικών και διεθνών συνεδρίων, εκτελεί χρέη Γενικής Διευθύντριας της ERA και Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO).

andre

Aνδρέας Λανσελέν

Ο Aνδρέας Λανσελέν, με εμπειρία από το 1978 στον τομέα τουριστικών υπηρεσιών και στη διοργάνωση 1000+ ελληνικών και διεθνών συνεδρίων, είναι υπεύθυνος για την κατάρτιση και υποβολή εμπεριστατωμένων προσφορών και οικονομοτεχνικών μελετών κάθε είδους διοργάνωσης και για την οικονομική διαχείριση όλων των συνεδρίων και εκδηλώσεων που αναλαμβάνει η εταιρεία.
Ελληνικα