
Η ERA για 2η συνεχόμενη φορά διοργανωτής του Safety Gala
11 Μαΐου, 2021
ICDE 2021: Big data, μεγάλη διοργάνωση για την ERA.
12 Μαΐου, 2021Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ERA υπήρξε η διοργάνωση του 2nd International Aquatic Mesocosm Research Symposium – “From local processes to cross-domain interactions”.
260 Βιολόγοι, Υδροβιολόγοι, Βιοχημικοί, Φυσικοί & Περιβαλλοντολόγοι από όλον τον κόσμο συναντήθηκαν για να παρουσιάσουν τις τελευταίες μελέτες πάνω στην κατανόηση της λειτουργίας του οικοσυστήματος μέσω της έρευνας του μεσοκόσμου, την κλιματική αλλαγή, τους κινδύνους που προκύπτουν από αυτήν, προτείνοντας λύσεις που βασίζονται στην ίδια τη φύση.
Η ομάδα της ERA κατάφερε για ακόμη μία φορά να φέρει εις πέρας με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια, μία διαδικτυακή διοργάνωση, διεθνούς απήχησης, υποστηρίζοντας τους πελάτες της καθ όλη τη διάρκεια τόσο της προετοιμασίας όσο και του χρόνου διεξαγωγής της.