ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ & ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει μια διαδικτυακή ή υβριδική εκδήλωση. Παγκόσμια προβολή, αυξημένη ορατότητα, ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων, διαδραστικές συνεδρίες με υποβολή ερωτήσεων και διεξαγωγή δημοσκοπήσεων (polling), εύκολη συνεργασία με εκπροσώπους του κλάδου, πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό ακόμη και μετά το τέλος της εκδήλωσης, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτά.

Στην ERA, διαθέτουμε τόσο την εμπειρία όσο και τη γνώση για να υποστηρίξουμε το εκπαιδευτικό σας όραμα και την μετάβαση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων σας στην νέα ψηφιακή εποχή, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής και εξειδικευμένο προσωπικό. Έχουμε επενδύσει την τελευταία 3ετία σε νέες τεχνολογικές υποδομές (cloud computing) διαθέτοντας την εξειδικευμένη πλατφόρμα EventsAir για την διοργάνωση ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) και συνεδρίων.

Παρέχουμε στους σύνεδρους, τους εκθέτες και τους ομιλητές, μια μοναδική και απλή στη χρήση πλατφόρμα που τους επιτρέπει πέρα από την διαδικτυακή παρακολούθηση των συνεδριών να έχουν πρόσβαση και στον ψηφιακό κόσμο σε διαδραστικές εκδηλώσεις όπως εκθέσεις(3D) και συναντήσεις κοινωνικής δικτύωσης.

Ενημερωθείτε τώρα για τις νέες δυνατότητες τρισδιάστατης απεικόνισης και πλοήγησης που υποστηρίζει η πλατφόρμα μας.

 

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ


Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης (eLearning Management System) δίνει στις επιστημονικές εταιρείες την δυνατότητα να παρέχουν κορυφαία εκπαίδευση στα μέλη τους, χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό υλικό από παρουσιάσεις ή video που έχουν στο αρχείο τους (π.χ από webinars) ή που είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Αποτελεί ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης γνώσης με το οποίο μπορούν να ορίσουν και να διαμορφώσουν προγράμματα μάθησης και κατάρτισης να αξιολογήσουν τους συμμετέχοντες (ηλεκτρονικά tests) και να πιστοποιήσουν την κατάρτισή τους (certifications).

Η ERA υλοποίησε πρόσφατα για την Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία την πλατφόρμα μαθημάτων «eye learning» προσφέροντας νέες ψηφιακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα μέλη της ΕΟΕ.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ


Tο ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19 υπήρξε πρόκληση για τους διοργανωτές συνεδρίων σε όλο τον κόσμο.

Η ERA κατάφερε να προσαρμοστεί και να αντιδράσει άμεσα στις νέες συνθήκες υιοθετώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις στον τομέα της οργάνωσης εικονικών και υβριδικών συνεδρίων, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

Ως αποτέλεσμα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020, καταφέραμε να οργανώσουμε με επιτυχία περισσότερες από 40 υβριδικές ή ψηφιακές συναντήσεις, διαχειριστήκαμε σχεδόν 10.000 συμμετέχοντες και περισσότερους από 250 χορηγούς.

Το πρώτο διαδικτυακό συνέδριο μεγάλης κλίμακας, πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου 2020 και συγκέντρωσε 1300 συμμετέχοντες, 22 χορηγούς και εκθέτες, 75 Έλληνες και ξένους ομιλητές που μεταδόθηκαν από 4 διαφορετικά στούντιο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Κάθε πρόκληση είναι ευκαιρία ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών!