ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Η ERA παρέχει υπηρεσίες διοργάνωσης συνεδρίων, εταιρικών εκδηλώσεων, ταξιδιών κινήτρων και γενικού τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιστημονικούς φορείς και οργανισμούς, οργανωτικές επιτροπές συνεδρίων και πολυεθνικές εταιρείες συμβάλλοντας στην εκπλήρωση των στρατηγικών τους στόχων. Οι άψογες και άρτιες εξατομικευμένες υπηρεσίες και προτάσεις που προσφέρει η ERA στους πελάτες της, εδώ και 20 χρόνια, την έχουν καθιερώσει ως μία από τις πλέον κορυφαίες εταιρείες επαγγελματικού και γενικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Ο μεγάλος αριθμός επαναλαμβανόμενων και μακροχρόνιων συνεργασιών της ERA είναι απόρροια της αποτελεσματικής εσωτερικής δομής της εταιρείας και των διαπροσωπικών επαφών που καλλιεργεί με τους πελάτες της, καθώς για τον κάθε πελάτη ορίζεται ένας υπεύθυνος διευθυντής συνεδρίων που τον συνοδεύει καθ ‘όλη τη διάρκεια του έργου.


Δείτε περισσότερες πληροφορίες για εμάς στο εταιρικό μας φυλλάδιο:

ERA Ltd - Brochure
 

ΗΓΕΣΙΑ


Η ERA Ltd. ιδρύθηκε το 1998 από τρεις από τους πιο δραστήριους επαγγελματίες τουρισμού στην Ελλάδα, οι οποίοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και την τεχνογνωσία τους δημιουργώντας νέα δεδομένα στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας. Σήμερα, η ERA διατηρώντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχοντας στο ενεργητικό της τον αριθμό ρεκόρ των 1100 συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων, επαγγελματικών ταξιδίων και ταξιδίων κινήτρων κατέχει σημαντικό μερίδιο της εγχώριας τουριστικής αγοράς.

 

Η ERA ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ!


 

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ


Έχοντας βρεθεί στο προσκήνιο της τουριστικής βιομηχανίας εδώ και δύο δεκαετίες, επιδιώκουμε να επεκτείνουμε συνεχώς το δίκτυο συνεργατών και πελατών μας σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Η δυναμική συμμετοχή της ERA σε διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς συμβάλλει στη συνεχή εκπαίδευση της ομάδας και των συνεργατών μας και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.

Η ERA Ltd. είναι ενεργό μέλος των παρακάτω φορέων και οργανισμών:

IAPCO (Διεθνής Οργανισμός Διοργανωτών Συνεδρίων), ICCA (Διεθνής Οργανισμός Συνεδρίων), HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων), EFAPCO (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Διοργανωτών Συνεδρίων), ASTA (Αμερικανική Εταιρεία Ταξιδιωτικών Φορέων), ACVB (Γραφείο Συνεδρίων & Επισκέψεων Αθηνών). Η ERA είναι, επίσης, μέλος του κλειστού δικτύου Εταιρειών Διοργανωτών Συνεδρίων ASCONET όπου κάθε χώρα εκπροσωπείται από μια μόνο εταιρεία του κλάδου.

Η ERA είναι πιστοποιημένη με την απόδοση ISO 9001:2015, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ