Η διοργάνωση του 1ου Διαδικτυακού – 34oυ Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Ε.Φ.Δ.Χ.), ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!
Το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19, αποτέλεσε μια πρόκληση για τις εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων ανά τον κόσμο. Η ERA κατάφερε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αντιδρώντας άμεσα και χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα ώστε να προσφέρει λύσεις για τους πελάτες της.
Σε συνεργασία με την Ε.Ε.Ε.Φ.Δ.Χ., το διοικητικό συμβούλιο της οποίας έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας, καταφέραμε να διοργανώσουμε το πρώτο πλήρως διαδικτυακό, αντιστοίχου μεγέθους, συνέδριο στην Ελλάδα.
Το συνέδριο διεξήχθη από 7 έως 10 Ιουλίου 2020, συγκεντρώνοντας 1300 συμμετέχοντες, 22 χορηγούς και εκθέτες, 75 Έλληνες και ξένους ομιλητές και για την αναμετάδοσή του χρησιμοποιήθηκαν 4 στούντιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η ομάδα της ERA, δουλεύοντας διαρκώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και κατά τη διεξαγωγή του συνέδριου, προσέφερε οδηγίες και υποστήριξη τόσο σε ομιλητές όσο και σε συμμετέχοντες, εξασφαλίζοντας την ομαλή ροή του προγράμματος.